75 - 100MM Diktebrite Biertank, Opgepoetste Roestvrij staaltanks voor het Brouwen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZUNHUANG
Certificering: CE ISO
Modelnummer: ZH
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Suiable voor overzees vervoer
Levertijd: 45 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200 reeksen/jaar
naam: Roestvrij staal Brite van de Bierbrouwenmachine biertank Matrial: SS304/316/copper
Binnenoppervlakte: het inleggen en passivering Brouwerij: 2 het schip van vessel/3 vessel/4
Druk: 0.15-0.3MPa Isolatie: PU-schuim
Montage: Geïmpliceerd Controle: PLC of handsysteem
Het schoonmaken: cip schoonmakend systeem Garantie: 3 jaar
Na verkoopsurvice: Installatie, vedio, onlineondersteuning
Hoog licht:

brite biertank

,

brouwerij heldere tank

Roestvrij staal Brite van de Bierbrouwenmachine biertank

Productomschrijving

 

Producteigenschappen:

1. Schoon en grootmoedige verschijning: De tank is opgepoetst, en het materiaal is helder;

2. Goed isolatieeffect: Het materiaal is verdeeld in twee soorten hitteisolatie en koude isolatie, die het beste is om de temperatuur van het bierbrouwenproces te verzekeren;

3. Visualisatieverrichting: het materiaal wordt gecontroleerd door PLC, en de gistingstank is uitgerust met een glazen buis vlakke maat, die voor visuele verrichting geschikt is;

4. Laag energieverbruik: milieubescherming, energie - besparing, lage machtsconsumptie, besparingsenergieverbruik van ongeveer 20%.

 

1 het systeem van het moutmalen

de machine van de moutmolenaar

maalkorengeval

2 Brijsysteem

Het brijvat/brouwt ketel
Lauter/draaikolktank

(Of het brijvat/lauter en brouwt keteldraaikolk)
(Facultatieve) boiler
Brij/wort/warm waterpompmotoren
Het apparaat van de wortoxygenatie
Verrichtingsplatform
Plaatwarmtewisselaar

3 Vergistend systeem Biergisters
Heldere biertanks
Gist die tank toevoegen
Toebehoren, zoals steekproefklep, drukmaat, veiligheidsklep etc.
4 Koelsysteem Glycoltank
Koelende eenheid
Glycolpomp
5 Het schoonmakende systeem van CIP desinfectietank & alkalitank &cleaning pomp enz.
6 Controlemechanisme Controlesysteem, hebben wij automatisch PLC en halfautomatisch, etc. omvat het elementenmerk LG, Siemens.
7 Het Kegging van systeem kegging systeem (vaatjewasmachine en de machine van de vaatjevuller), is het merk van het controlesysteem Siemens.

 

Eenvoudig modeldiagram

 

 

Gedetailleerde Beelden

 

Heldere biertank

75 - 100MM Diktebrite Biertank, Opgepoetste Roestvrij staaltanks voor het Brouwen 0

 

 

Details

 

 

 

 

 

Technische Parameters

1. Thermische isolatiemateriaal: Het schuim van polyurethaan(pu), Isolatiedikte: 75100MM.

2. Mangat: Zijmangat of hoogste mangat.

3. Ontwerpdruk 3bar, werkdruk: 1.5bar.

4. Bodemontwerp: 60degree kegel voor gemakkelijk te bestaan gist.

5. Het koelen methode: Kuiltje/riem koeljasje (stadium 2, cilinder en kegel).

6. Met: CIP-wapen met nevelbal, drukmaat, Mechanische druk regelende klep, Co2 die apparaat toevoegen, bemonsterend klep, ademklep, de klep van de Ijswatersolenoïde, thermometer, enz.

7. Oppervlaktebescherming, las die band met roestvrij staalbeen slingeren, regelbare bout om beenhoogte aan te passen;

8. Argonbooglassen, binnen en buiten het oppoetsen, Geen lassenhoek om de kwaliteit van de vloeistof te verzekeren

9. Het binnenoppervlakte, inleggen en passivering. Bestand zuur en alkali.

 

 

Klantengevallen

 

 

 

Is Brouwend het Materiaalco. van Shandongzunhuang, Ltd een privé-, kleine en middelgrote, exportgerichte en high-tech onderneming die de technologieonderzoek en ontwikkeling van de biertechniek, productie, verkoop en de dienst integreert.

Shandong Zunhuang is geëngageerd aan technologische transformatie en projectbouw van het materiaal van het grote, middelgrote en nietigheidproject, en verstrekt het materiaal van het het onderwijsbier voor universiteiten en hogescholen.

De bedrijfproducten voeren naar de Verenigde Staten, Spanje, Canada, Zweden, Denemarken, Rusland, India, Brazilië, en andere meer dan 60 landen en gebieden uit rond de wereld.

 

 

 

Ondernemingsschaal

Wij hebben een bedrijfsbureau in het stadscentrum en de fabriek wordt gevestigd in de naburige stad van Jinan - Jiyang.

 

Het respecteren van de fabriek over 18.000 vierkante meters, meer dan 200 werknemers. Het bedrijf is verdeeld in twee streken: de productiestreek en de bureaustreek. De productiestreek omvat de assemblageinstallatie en de containerinstallatie. Er zijn twee takinstallaties, met inbegrip van de mechanisch materiaal proeffabriek en de D-Klasse drukvatproductie-installatie.

Containerfabriek: 2000 vierkante meters, gespecialiseerd in de productie van grote containerproducten en groot biermateriaal

Algemene Vergaderingstak: 2000 vierkante meters, is bezig geweest met de volledige reeks van niet genormaliseerde productassemblage, het koppelen, opdragend de diensten

 

 

 

2, Productiefaciliteit

 

Respecterend de hervorming van de productie en het beheersysteem en de verandering van bedrijfsfilosofie, introduceerde Zunhuang constant fondsen en introduceerde geavanceerde productietechnologie en ging productietechnologie van Duitsland vooruit. De originele halfautomatische kleine workshop-type productie en verwerkingsondernemingen hebben volledige reeksen van materiaal geworden. Ontwerp aan productie, van materiaalinstallatie aan gebruik, productie, en ondernemingen de op grote schaal van de de dienst door-schaal.

Zunhuang heeft een laboratorium van de drukvatinspectie, spanningslaboratoria, momenteel lassend laboratorium, perfect de kwaliteitscontrolebeheersysteem van het hoge druklaboratorium enz.

 

3, Technologie

Zunhuang heeft stichtingssamenwerking op lange termijn en diepgaande met binnenlandse en overzee wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en instellingen van het hogere leren. De opleiding van en aangetrokken een aantal opmerkelijke wetenschappelijke onderzoek, productiepersoneel, hebben rijke technologie geaccumuleerd en de materiële basis voor de onderneming, heeft een zeer actieve rol aan Zunhuang-de samenwerking en de ontwikkeling van de bedrijftechnologie gespeeld; en creeer ook heel wat reële waarderijkdom voor de maatschappij.

Zunhuang hangt altijd de onafhankelijke innovatie aan, hangt Elk jaar investering het onderzoek aan en het ontwikkelingsaandeel is niet minder dan 5%, bereikt het jaar van 2010 aan 2 miljoen investering, investeringsaandeel 6%.

 

4, de Naverkoopdienst

1, het systeem van de Naverkoopdienst

Nemend de klantenvraag als gids, die klantentevredenheid verbeteren als doel, zal de bedrijfklantenservice geëngageerd zijn om het enorme aantal gebruikers van de snelle en efficiënte technische dienst te voorzien.

 

2, het Perfecte en redelijke systeem van de naverkoopdienst

Hang het principe „van de Klantennadruk“ aan, vestig een reeks van perfect en redelijk het systeembeleid van de naverkoopdienst volgens ISO9001: 2000 normen van het kwaliteitssysteem, met inbegrip van „de normen van de naverkoopdienst“, „het onderzoeksprogramma van de klantentevredenheid“ en „de gedetailleerde regels van de naverkoopdienst beheer“. Het de dienstpersoneel aan de scène vervoert de dienst naast technische gegevens, maar ook de noodzakelijke documentenvorm: „het de verrichtingsverslag van het productgebied“, „de naverkoopdienst rapport“ ontvangen, „de vragenlijst van de klantentevredenheid“ en „van het het personeelswerk van de naverkoopdienst het verslag die“, na de de dienstklanten zullen in bovengenoemde die vorm vier door bevestigd wordt ondertekend en wordt verzegeld, en terug naar leg aan het de dienstcentrum voor voor statistische analyse en ingediend voor het verslag.

 

3, snel en efficiënt de dienstteam

Er zijn 20 technische deskundigen, met inbegrip van 10 ingenieurs, 5 hulpingenieurs, 5 elektroingenieurs. Tegelijkertijd zijn er vele gistingsingenieurs en het zuiveren van materiaalinstallatie en onderhoudspersoneel. Het de dienstproject impliceert groot en middelgroot brouwerijmateriaal, klein brouwerijmateriaal, van het micro-hotel het materiaal ontwerpbier, laboratoriummateriaal, gistmateriaal, enz.-de Dienst in heel Europa en de Verenigde Staten, centraal Azië, gebieden de West- van Azië en de landen

 

4, inhoud van de Garantie de routinedienst

4.1 de technische ondersteuningdienst

1) Wekelijkse 7 * technisch overleg van de 8 uurhotline, 400-0053-197

2) 7 * 8 uren per week, kan de gebruiker E-mail voor technische ondersteuning verzenden, beloven wij recentst om reactie binnen 24 uren te geven

 

 

4.2 de dienst van het productonderhoud

1) De periode van de productgarantie en onderhoudsbeleid overeenkomstig de bepalingen van het verpakkingsvakje bij de uitvoering van de de kaartinhoud van de productgarantie. De volgende situaties behoren niet tot waarborg (kosteloze) waaier:

a . De kunstmatige langs veroorzaakte fout demonteert en wijziging zonder autorisatie.

b . De veroorzaakte fout toe te schrijven aan het gebruikende milieu is niet met productvereisten in overeenstemming

c . wegens de overmacht (zoals brand, aardbeving, bliksem, enz.) en oorzakenmislukking of schade.

d . Veroorzaak de fout omdat niet volgens de instructies voor gebruik werk.

 

2) De periode van de productgarantie vanaf de datum van de gebruiker het kopen machine (op de rekeningsdatum die wordt gebaseerd).

3) De tijd van het productonderhoud: garantie 1 jaar.

 

4.3 de product technische dienst en de dienstverplichting

1) De installatiediensten, zuiverende die dienst van de product de vrije installatie door het systeem van de het productondersteunende dienst van het bedrijf wordt verleend, waarborgen dat de producten die normaal tijdens het het opdragen proces in het milieu van de gebruiker werken, het productfunctie van de gebruiker en prestatie-eis ontmoeten.

2) Materiaal het zuiveren, belooft om volledige technische verantwoordelijkheid voor de normale bedrijfsvoering van het geleverde materiaal tijdens de proef lopende periode te hebben.

3) De materiaalgarantie, bieder waarborgt het verstrekken van geleverd product levenslange technische ondersteuning. Tijdens de garantieperiode, zal de bieder verantwoordelijk voor het materiaal voor het vrije onderhoud zijn, en zal maandelijkse telefoon die niet minder dan 2 keer volgen verzekeren.

 

4.4 de methodes van het garantieonderhoud

1) De de dienstwijze van de materiaalgarantie is de huis-aan-huisdienst van de bieder die de bieders stuurt de naverkoopdienst naar het onderhoud van het het gebruiksgebied van het gebruikersmateriaal is. Het voortvloeien alle kosten is voor de bieders.

2) Kan niet ontruimen of het hardwaredefect, de partij van het materiaalgebruik voor inspectie en, waar nodig, samenwerkt en in de reactietijd aankwam bij de scène streeft helpen problemen elimineren.

 

4.5 technische documenten

Verstrek gebruikershandleiding, elektrische tekeningen, mechanische tekeningen en andere technische informatie.

 

5, de inhoud van de Lastendienst na de garantieperiode

Het verlopende principe van het het productonderhoud van de garantieperiode: de onderhoudsafdeling zal slechts de toebehorenkosten volgens de daadwerkelijke schade, laden en zal opnieuw 3 maanden garantie aan de herstelde foutenpositie volgens de waaier van de garantiekaart gespecificeerde garantie verstrekken.

 

Package&Shipping

1. Oceaanverzending, spoorwegverzending, uitdrukkelijke levering.

2. Geen kwestie vlak pak om het verschepen kosten te besparen, of te vullen met uw koopwaar in allassembled vertoningen samen aan schip, is allen tot u.

3. En wij hebben onze eigen afdeling aan arange het shipments.we-schip wereldwijd dierctly langs ziet, zal de spoorweg of express.we alle documenten verstrekken u moet invoeren.

4. Wij pakten de goederen in om aan de aan aan de de beschadigde vervoerafstand, schok, roest en aan anti-handling vereisten te voldoen alvorens te verschepen, om het veilige vervoer van goederen te verzekeren om de koper te bereiken aanwezen plaats alvorens het wordt verscheept.

 

 

 

 

Onze Diensten

 

Tien verstrekken aan de dienst u

1. De naverkoopdienst voor het gehele leven.

2. 24h de dienst voor u, lost uw dringende probleem eerste keer op.

3. 3 jaar garantie voor de belangrijkste producten.

4. Vrij ontwerp voor uw brouwerijlay-out voor tweede of 3D.

5. Vervangstukkenvervanging en verleende reparatie de dienst.

6. Ingenieur voor installatie naar het buitenland gaan, het zuiveren en technische opleiding die als u nodig hebt

7. Verstrek de Vorm E, Co, noodzakelijke verminderen etc.others de dossiers van de de invoerbelasting voor u.

8. Om updateinformatie over brouwende materiaaltechnologie te verstrekken zodra wij testen.

9. De hulp u verzendt de goederen als u anderen bedrijforde hebt, dan samen naar u verzendt.

10. De huis-aan-huisdienst, als u om het even welke brouwende delen nodig hebt.

 

FAQ

1.Q: Bent u een fabrikant?
A: Wij zijn de fabrikant van bierbrouwenmateriaal 16 jaar.

2.Q: Kan ik de aangepaste producten voor mij hebben?
A: Ja, kunnen wij als eisen van de cliënt ontwerpen en vervaardigen.

3.Q: Kunt u uw kwaliteit waarborgen?
A: Elk van onze producten wordt toegepast met Ce-certificaat en hoogst overeenkomstig GMP. Het materiaal wordt gemaakt van hoogte - kwaliteit van SUS304/316. Inspecteer certificaat is beschikbaar.

4.Q: Hoe ongeveer de latere verkoopdienst?
A: Voor onze naverkoopdienst, beloven wij al leven van technische ondersteuning aan nieuwe en oude klanten.
Elk van onze producten is beschikbaar met 10 jaar garantie zelfs voor vervangstukken binnen de periode van de kwaliteitsgarantie, is onze dienst kosteloos.

 

Certificatie

Internationaal - erkend: De Zunhuangtechnologie is internationaal - erkend, en bereikte ISO9001 geweest: van het de kwaliteitssysteem van 2008 de internationale van certificatie, de invoer en de uitvoerce van de EU certificatie; de toegelaten de derdeinspectie van ASME, van Ce, AS1210-, met de invoer en de uitvoerrechten, is de producten van het bedrijf in meer dan 30 landen wereldwijd geweest.

 

 

 

Contactgegevens
Katharina

Telefoonnummer : 17865159225

WhatsApp : +8617865159225